Pianoflytt i Kungsbackaflytt

Pianoflytt Kungsbacka försäkring ingår

Vi på Kungsbacka flytt är experter på pianoflytt i Kungsbacka och dess närområden.
Dessutom så har vi väldigt bra priser när det gäller tyngre gods som pianon, flyglar, kassaskåp, varmvattensberedare, akvarium, och liknande.

För vi bär allt på två man oavsett tyngd. Det gör att priset blir förmånligt då man slipper avlöna mer personal. Starka killar som bär har vi alltid haft. Deras erfarenhet inom flytt är över 20 år tillsammans på dom som bär tungt. Så dom är duktiga på att undvika skador i trapphus, hissar, hem och i omgivning. Fulla garantier i samband med all vår flyttverksamhet och med våra tjänster.

Kungsbacka Pianotransport med fulla garantier

Säkerhet är allt för oss. Vi skyddar tex alltid nedsidan på pianot när vi bär det upp för trappor eller ner för trappor. Golven är vi alltid försiktiga med och vi kör med en pianovagn som har gummihjul för att förhindra skador. Vid dåligt väder skyddar vi alltid pianona med tjocka skydds-filtar för att undvika regn på musikinstrumentet. Och försäkring ingår alltid automatiskt i priset.

Vi tar alltid med pianopall, pianokoppar och noter ifall det finns då det ingår i en pianoflytt. Så se upp ifall ni ringer andra flyttbolag och dom säger att försäkring kostar extra. Framför allt så är vi ett flyttbolag som är anträffbara, vi har öppet dagligen 08,00-23,00 även röda dagar.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar. Och vi utför med fördel pianoflytt alla tider på dygnet vilket gör det enkelt för er att slippa ta ledigt från ev arbeta.
Vi utför flytt av tyngre saker över hela Europa och hela Sverige, mejla oss gärna för pris.

Skulle vi råka vara fullt upptagna så hänvisar vi till Pianoflytt i Göteborg

Kontakta Kungsbacka Flytt

4 + 14 =

Adress:Järnvägsgatan, 434 41 Kungsbacka
Email: info@kungsbackaflytt.se
Phone: 0728-60 70 10